Danny’s Informatica WeblogHet wil maar niet lukken

Ik ben inmiddels met mijn tweede ontwerp begonnen maar het wil allemaal maar niet lukken. Ten eerste tijdens de informatica les op dinsdag deed mijn internet het niet waardoor ik nog wel even kon coderen maar ik kon niet bij de dingen die ik online had gezet. Het ontwerp is volgens mij daarentegen wel verbeterd ten opzichte van mijn eerste ontwerp. Ik zou graag willen weten wat jullie ervan denken door middel van de poll in de sidebar.

Het tweede probleem is het fijt dat de roll overs die in mijn menu zitten alle versie voor 7.0 van Internet Explore crashen. Het probleem schijnt vaker voor te komen en in de reacties op een blog post (appendix 4) zijn er wel oplossingen aan geboden maar geen van allen verholp het probleem van mijn menu.

Vandaag (woensdag) ben ik begonnen met het codering van mijn database connecties en de logische codering die hier achter schuilt zodat mijn portfolio uiteindelijk geen onverwachtse fouten uit zal spuggen. Zoals ik al eerder heb gezegd is het codering met CodeIgniter erg makelijk omdat een helehoop processen zoals database operators al voorgeprogrameerd zijn waardoor ik mij meer bezig kan houden met andere belangerijke dingen zoals fouten rapportage en bugs zoals de bovengenoemde IE crash.

Ik hoop dat ik voor volgende week een oplossing heb op het menu probleem want anders zal ik in de header van mijn CMS twee verschillende stylesheets moeten coderen waarbij eentje voor IE is en eentje voor alle andere browsers zodat de rollover in internet word uitgeschakeld. Dat is wat ik deze week allemaal gedaan heb en inclusief de les heb ik aan het hele ontwerp 6 uur besteed aan het ontwerpen en het geldig coderen van mijn CSS en XHTML. Dat was het voor deze week wel zo’n beetje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: